Fastnet: 47 77 12 52  Mobil:​ 40 20 51 52

Rengøring af solceller og anlæg i høj kvalitet

Når solcelleanlægget skal rengøres, er vi din professionelle samarbejdspartner.

​Regn, vind, luftforurening, støv og fugleekskrementer tilfører solcelleanlægget snavs, som kan nedsætte anlægget energieffektivitet med helt op til ​ 20-25%. Vi tilbyder rengøring af solceller og vask af solceller i blandt andet Frederiksværk, Allerød og Hillerød, så du ikke mister energieffektiviteten. 

Vi tilbyder solcellerengøring med professionalisme! Det er vigtigt at få foretaget rengøring af solceller og anlæg minimum en til tre gange om året, så det kan yde optimalt. Hvor ofte, du bør få det tilset, afhænger blandt andet af tagets hældning. Jo mindre hældning, jo oftere skal der foretages rengøring af solceller og anlæg.

Optimal rensning ved rengøring af solceller

Jano-Service rengøringsfirma har stor erfaring med rengøring af solceller og anlæg, hvor vi anvender den nyeste teknologi, som sikrer optimal rensning af solceller. Ved hjælp af et filteranlæg og derved ultra rent vand, vaskes solcellerne rene så de igen kan yde deres maksimale effekt.

Inden opgaven påbegyndes kommer vi gerne ud og ser på ejendommen og tager en grundig snak med dig om det forestående projekt med rengøring af solceller og anlæg. Vi klarer alle slags solcelleanlæg - uanset placering.

​​Kontakt dine eksperter i dag

​​Vi er bekendt med at solanlæg kræver stor viden om håndtering og materialer og rengøringen håndteres med omhu, så det ikke påføres skade. Få gode rengøring af solceller priser i dag. Vi har de bedste løsninger. Med en løsning fra Jano-Service har du en garanti for, en rengøring af solceller og anlæg, hvor det er i de bedste hænder.

Vi sikrer anlægget lang levetid og størst mulig energieffektivitet, efter vi har foretaget rengøring af solceller og anlæg. 

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde angående rengøring af solceller og anlæg, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Kontakt os på telefon 47 77 12 52 eller mobil 40 20 51 52.​​

Få et godt tilbud på rengøring af solceller og anlæg

Udfyld nedenstående formular og beskriv din opgave, således vi er 100% sikker på dine ønsker. Vi vil vende tilbage med svar hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Jano-Service

Cvr: 29259496​

Adresse​

Huginsvej 1, 3300 Frederiksværk

Find os med Google Maps »

Kontakt

Tlf: 40 20 51 52

Fastnet: 47 77 12 52

E-mail: info@janoservice.dk