Fastnet: 47 77 12 52  Mobil:​ 40 20 51 52

​Alle former for rengøring til erhverv​

​Når dagligdagspligterne skal passes, er der ikke altid tid til selv at stå for rengøringen i hjemmet, ligesom det kan være en stor fordel at have professionelle fagfolk til at håndtere rengøringen på arbejdspladsen.

En skræddersyet aftale​

Jano-Service rengøringsfirma har stor erfaring med rengøring til både private husstande og virksomheder, hvor vi tilbyder vores ekspertise inden for rengøring i dagligdagen eller i form af den helt store hovedrengøring alt efter jeres ønsker og behov.

Vi skræddersyr aftalen om rengøring, så den matcher jer.

Vi klarer al rengøring

Om det er støvsugning, vinduespolering og vinduespudsning, tæpperens, tømning af skraldespande, ovnvask, aftørring af borde og skærme, skuring af gulve eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige. 

Fast serviceordning​

Vi har også stor erfaring med forårsrengøring i sommerhuse, hvor vi klargør til den kommende sæson, så sommerhuset bliver rent og lækkert at opholde sig i.

Jano-Service rengøringsfirma tilbyder en fast serviceordning med rengøring, hvor vi kommer efter behov.

Ønsker I rengøring på kontoret hver dag, eller skal der foretages rengøring i huset en gang hver anden eller fjerde uge? Mulighederne er mange, og vores services inden for rengøring tilbydes altid til fornuftige priser.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer med rengøring.​​

Få et godt tilbud på rengøring

​Udfyld nedenstående formular og beskriv din opgave, således vi er 100% sikker på dine ønsker. Vi vil vende tilbage med svar hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Jano-Service

Cvr: 29259496​

Adresse​

Huginsvej 1, 3300 Frederiksværk

Find os med Google Maps »

Kontakt

Tlf: 40 20 51 52

Fastnet: 47 77 12 52

E-mail: info@janoservice.dk